SCT 17

Help Center

FAQ

Hvor finder jeg de korte vejledninger (onepager) med de producentspecifikke positionsdata?

Hvor finder jeg de korte vejledninger (onepager) med de producentspecifikke positionsdata?

De korte vejledninger (onepager) ligger i Bosch Download Library: https://www.downloads.bosch-automotive.com

Følgende links fører direkte til de producentspecifikke korte vejledninger:

ALFA ROMEO

AUDI

CITROEN

FIAT / JEEP

HONDA

HYUNDAI

KIA

MAZDA

MERCEDES

MITSUBISHI

NISSAN

PEUGEOT

PORSCHE

RENAULT

SEAT

SKODA

SMART

SUBARU

TOYOTA

VW

---Separator---

Hvordan fungerer afstandsmålingen?

Hvordan fungerer afstandsmålingen?

Afstandsmålingen foretages via kameraet og referencetavlen. kameraet måler afstanden mellem kalibreringsanordningen og referencetavlen.

Afstandsmåling er kun muligt, når referencetavlen er helt synlig i kamerabilledet.

Afstandsmåling fra hjulnav

Driving Assistance Systems_multi

1. Vælg i Bosch ADAS Positioning hjulnavet som referencepunkt til afstandsmåling.

2. Anbring justeringshjælpen med referencetavle til afstandsmåling på højde med hjulnavet.

Referencetavlen til afstandsmåling markeres i Bosch ADAS Positioning, så snart den er registreret.

Den aktuelle afstand vises i Bosch ADAS Positioning.

---Separator---

Afstandsmåling fra kofangeren

Driving Assistance Systems_multi

1. Vælg i Bosch ADAS Positioning kofangeren som referencepunkt til afstandsmåling.

2. Anbring justeringshjælpen med referencetavle til afstandsmåling på højde med kofangeren.

Referencetavlen til afstandsmåling markeres i Bosch ADAS Positioning, så snart den er registreret.

Den aktuelle afstand vises i Bosch ADAS Positioning.

---Separator---

Hvordan justerer jeg kalibreringsanordningen efter geometriaksen?

Hvordan justerer jeg kalibreringsanordningen efter geometriaksen?

Justeringen af kalibreringsanordningen efter geometriaksen foretages via en virtuel linje (1). Den virtuelle linje vises i Bosch ADAS Positioning i kamerabilledet. På den virtuelle linje skal der ligge to centrale referencepunkter for køretøjet, for eksempel producentlogoet (2) på køretøjsfronten og antennen på køretøjstaget (3). Zoom-visningerne kommer til syne, når Detaljeret visning er aktiveret i indstillingerne.

Driving Assistance Systems_multi

---Separator---

Justering efter køretøjets geometriakse

• Justér den virtuelle linje ved logoet og antennen på køretøjstaget for at justere kalibreringsanordningen efter køretøjets geometriakse.

Driving Assistance Systems_multi

---Separator---

Initialisering af kamera med QR-kode

Initialisering af kamera med QR-kode

1. Start Bosch ADAS Positioning.

2. Slut kameraet til en laptop/tablet med et USB-kabel.

Kamerabilledet vises.

3. Hold QR-koden fuldstændigt inden for det grønne felt på kamerabilledet.

QR-koden registreres.

Kameraet initialiseres.

Kameraets serienummer gemmes i "Indstillinger".

---Separator---

Hvorfor registrerer -kameraet ikke referencetavlen?

Hvorfor registrerer -kameraet ikke referencetavlen?

Referencetavlen befinder sig ikke fuldstændigt inden for kamerabilledet.

• Kontrollér, at referencetavlen befinder sig fuldstændigt inden for kamerabilledet.

---Separator---

Referencetavlen tildækkes af andre genstande, f.eks. af batteriopladerens kabel.

• Kontrollér, at referencetavlen ikke tildækkes af andre genstande.

---Separator---

Kan jeg anvende forskellige kameraer på en laptop/tablet?

Kan jeg anvende forskellige kameraer på en laptop/tablet?

• Ja, med Bosch ADAS Positioning kan der anvendes forskellige kameraer på en laptop/tablet.

• Hvert kamera skal initialiseres én gang via QR-koden med Bosch ADAS Positioning.

• kameraets serienummer gemmes under "Pictogram Indstillinger".

• Under "Pictogram Indstillinger" skal der altid vælges serienummeret for det kamera, der skal anvendes til justeringen.

---Separator---

Kan jeg anvende et kamera på flere laptops/tablets?

Kan jeg anvende et kamera på flere laptops/tablets?

• Ja. Med Bosch ADAS Positioning kan der anvendes et kamera på flere laptops/tablets.

• På hver laptop/tablet, som kameraet skal anvendes på, skal kameraet initialiseres én gang via QR-koden.

• Kameraets serienummer gemmes under "Indstillinger".

• Under "Pictogram Indstillinger" skal der altid vælges serienummeret for det kamera, der skal anvendes til justeringen.

---Separator---

Hvad bruges referencepunktet "Brugerdefineret" til?

Hvad bruges referencepunktet "Brugerdefineret" til?

Referencepunktet "Brugerdefineret" er for køretøjsproducenter, der foreskriver en afstandsmåling direkte fra frontkamerasystemets position. Det er derfor ikke muligt at udføre måling med referencetavlen på justeringshjælpen. Der behøves en hjælpende person, der positionerer referencetavlen nøjagtigt på frontkamerasystemet under afstandsmålingen.

1. Vælg referencepunktet "Brugerdefineret".

2. Positionér referencetavlen sammen med en hjælpende person på højde med frontkamerasystemet.

3. Positionér justeringssanordningen i den nødvendige afstand.

---Separator---

Indstillinger

Ændring af sprog

Ændring af sprog

1. Vælg det ønskede sprog under "Pictogram Indstillinger >> Generelt >> Sprog".

2. Bekræft ændringen med <Gem>.

---Separator---

Aktivering/deaktivering af detaljeret visning

Aktivering/deaktivering af detaljeret visning

I den detaljerede visning forstørres udvalgte områder af det viste kamerabillede. Dermed kan den vertikale linje justeres mere nøjagtigt til referencepunkterne på køretøjet.

1. Aktivér/deaktivér den detaljerede visning under "Pictogram Indstillinger >> Generelt >> Detaljeret visning".

2. Bekræft ændringen med <Gem>.

---Separator---

Oversigt over initialiserede kameraer

Oversigt over initialiserede kameraer

Under "Pictogram Indstillinger >> kameraer >> kameraets serienummer" vises alle serienumre for de initialiserede kameraer.

---Separator---

Valg af initialiserede kameraer

Valg af initialiserede kameraer

1. Vælg serienummeret for det ønskede kamera under "Pictogram Indstillinger >> kameraer >> kameraets serienummer".

2. Bekræft ændringen med <Gem>.

---Separator---

Tilpasning af den vertikale linjes linjefarve og linjetykkelse

Tilpasning af den vertikale linjes linjefarve og linjetykkelse

1. Vælg den ønskede linjefarve under "Pictogram Indstillinger >> Farver >> Linjefarve".

2. Vælg den ønskede linjetykkelse under "Pictogram Indstillinger >> Farver >> Linjetykkelse".

3. Bekræft ændringen med <Gem>.

---Separator---

Tilpasning af farve til referencetavlernes markering

Tilpasning af farve til referencetavlernes markering

1. Vælg den ønskede farve under "Pictogram Indstillinger >> Farver >> Markering af referencetavler".

2. Bekræft ændringen med <Gem>.

---Separator---

Betingelser for brug

Juridiske forhold

Databeskyttelse

Robert Bosch A/S 2019, alle rettigheder forbeholdes