SCT 17

Help Center

FAQ

Mistä löydän pikaohjeet (Onepager) valmistajakohtaisilla sijaintitiedoilla?

Mistä löydän pikaohjeet (Onepager) valmistajakohtaisilla sijaintitiedoilla?

Pikaohjeet (Onepager) löytyvät osoitteesta Bosch Download Library: https://www.downloads.bosch-automotive.com

Seuraavista linkeistä pääset suoraan valmistajakohtaisiin pikaohjeisiin:

ALFA ROMEO

AUDI

CITROEN

FIAT / JEEP

HONDA

HYUNDAI

KIA

MAZDA

MERCEDES

MITSUBISHI

NISSAN

PEUGEOT

PORSCHE

RENAULT

SEAT

SKODA

SMART

SUBARU

TOYOTA

VW

---Separator---

Miten etäisyyden mittaus toimii?

Miten etäisyyden mittaus toimii?

Etäisyyden mittaus suoritetaan kameraa ja referenssialustaa käyttäen. Kamera mittaa säätölaitteen ja referenssialustan välisen etäisyyden.

Etäisyyden mittaus on mahdollista vain, kun referenssialusta näkyy kokonaan kameran kuvassa.

Etäisyyden mittaus pyörännavasta

Driving Assistance Systems_multi

1. Valitse kohdasta Bosch ADAS Positioning pyörännapa etäisyyden mittauksen referenssipisteeksi.

2. Sijoita kohdistusapu etäisyyden mittauksen referenssialustan kanssa pyörännavan korkeudelle.

Etäisyyden mittauksen referenssialusta merkitään Bosch ADAS Positioning -ohjelmistoon heti, kun se on tunnistettu.

Sen hetkinen etäisyys näytetään Bosch ADAS Positioning -ohjelmistossa.

---Separator---

Etäisyyden mittaus puskurista

Driving Assistance Systems_multi

1. Valitse kohdasta Bosch ADAS Positioning puskuri etäisyyden mittauksen referenssipisteeksi.

2. Sijoita kohdistusapu etäisyyden mittauksen referenssialustan kanssa puskurin korkeudelle.

Etäisyyden mittauksen referenssialusta merkitään Bosch ADAS Positioning -ohjelmistoon heti, kun se on tunnistettu.

Sen hetkinen etäisyys näytetään Bosch ADAS Positioning -ohjelmistossa.

---Separator---

Kuinka kohdistan kalibrointilaitteen geometria-akseliin?

Kuinka kohdistan kalibrointilaitteen geometria-akseliin?

Kalibrointilaitteen kohdistus geometria-akseliin tapahtuu virtuaalisen linjan (1) avulla. Virtuaalinen linja näytetään Bosch ADAS Positioning -järjestelmässä kameran kuvassa. Virtuaalisessa linjassa pitää olla kaksi keskellä olevaa ajoneuvon referenssipistettä, esim. valmistajan logo (2) ajoneuvon etuosassa ja antenni ajoneuvon katossa (3). Zoomaus-näytöt näytetään näytöllä, kun asetuksista on aktivoitu Yksityiskohtainen näkymä.

Driving Assistance Systems_multi

---Separator---

Kohdistus geometria-akseliin

• Kohdista ajoneuvo, jotta voi kohdistaa kalibrointilaitteen ajoneuvon geometria-akselille.

Driving Assistance Systems_multi

---Separator---

QR-koodilla varustetun kameran alustus

QR-koodilla varustetun kameran alustus

1. Käynnistä Bosch ADAS Positioning.

2. Liitä kamera kannettavaan tietokoneeseen/taulutietokoneeseen USB-johdolla.

Kameran kuva näytetään.

3. Pidä QR-koodia kokonaan kameran kuvan vihreässä kentässä.

QR-koodi tunnistetaan.

Kamera alustetaan.

Kameran sarjanumero tallennetaan kohtaan "Asetukset".

---Separator---

Miksi kamera ei tunnista referenssialustaa?

Miksi kamera ei tunnista referenssialustaa?

Referenssialusta ei ole kokonaan kameran kuvassa.

• Varmista, että referenssialusta näkyy kokonaan kameran kuvassa.

---Separator---

Muu esine peittää referenssialustan, esim. akkulaturin johto.

• Varmista, että muut esineet eivät peitä referenssialustaa.

---Separator---

Voinko käyttää erilaisia kameroita tietokoneessa/kannettavassa tietokoneessa?

Voinko käyttää erilaisia kameroita tietokoneessa/kannettavassa tietokoneessa?

• Kyllä, ohjelmisto Bosch ADAS Positioning hyväksyy erilaisia kameroita käytettäväksi tietokoneessa/kannettavassa tietokoneessa.

• Jokainen kamera pitää alustaa kerran QR-koodin avulla ohjelmiston Bosch ADAS Positioning kautta.

• Kameran sarjanumero tallennetaan kohtaan "Pictogram Asetukset".

• Kohdasta "Pictogram Asetukset" täytyy aina valita kohdistuksessa käytettävän kameran sarjanumero.

---Separator---

Voiko yhtä ja samaa kameraa käyttää useammissa tietokoneissa/kannettavissa tietokoneissa?

Voiko yhtä ja samaa kameraa käyttää useammissa tietokoneissa/kannettavissa tietokoneissa?

• Kyllä. Kyllä, yhtä ja samaa kameraa voidaan käyttää ohjelmiston Bosch ADAS Positioning kanssa useammissa tietokoneissa/kannettavissa tietokoneissa.

• Jokaiseen tietokoneeseen/kannettavaan tietokoneeseen, jossa kameraa halutaan käyttää, pitää kamera kuitenkin alustaa kerran QR-koodin avulla.

• Kameran sarjanumero tallennetaan kohtaan "Asetukset".

• Kohdasta "Pictogram Asetukset" täytyy aina valita kohdistuksessa käytettävän kameran sarjanumero.

---Separator---

Mihin referenssipistettä "Käyttäjän määrittämä"? käytetään?

Mihin referenssipistettä "Käyttäjän määrittämä"? käytetään?

Referenssipistettä "Käyttäjän määrittelemä" on ajoneuvon valmistajaa varten, joka määrää etäisyyden mittauksen suoraan etukamerajärjestelmän sijainnista. Tällöin mittaus referenssialusta kohdistusavun päällä ei ole mahdollista. Tällöin tarvitaan toinen henkilö, joka sijoittaa referenssitaulun etäisyyden mittauksen aikana tarkasti etukamerajärjestelmään.

1. Valitse referenssipiste "Käyttäjän määrittämä".

2. Sijoita referenssialusta toisen henkilön avustamana etukamerajärjestelmän korkeudelle.

3. Sijoita kalibrointilaite vaadittavalle etäisyydelle.

---Separator---

Asetukset

Vaihda kieli

Vaihda kieli

1. Valitse haluamasi kieli kohdasta "Pictogram Asetukset >> Yleistä >> Kieli".

2. Vahvista muutokset valinnalla <Tallenna> .

---Separator---

Yksityiskohtaisen näkymän aktivointi/deaktivointi

Yksityiskohtaisen näkymän aktivointi/deaktivointi

Yksityiskohtaisessa näkymässä näytetään näytetyn kamerakuvan valitut alueet suurennettuina. Tällöin pystysuora linja voidaan kohdistaa tarkemmin ajoneuvon referenssipisteisiin.

1. Aktivoi/deaktivoi yksityiskohtainen kuva kohdasta "Pictogram Asetukset >> Yleistä >> Yksityiskohtainen näkymä".

2. Vahvista muutokset valinnalla <Tallenna> .

---Separator---

Yleiskuva alustetuista kameroista

Yleiskuva alustetuista kameroista

Kohdassa "Pictogram Asetukset >> Kamerat >> Kameran sarjanumero" näytetään kaikkien alustettujen kameroiden sarjanumerot.

---Separator---

Alustetun kameran valinta

Alustetun kameran valinta

1. Valitse vaadittavan kameran sarjanumero kohdasta "Pictogram Asetukset >> Kamerat >> Kameran sarjanumero".

2. Vahvista muutokset valinnalla <Tallenna> .

---Separator---

Pystysuoran linjan värin ja vahvuuden sovittaminen

Pystysuoran linjan värin ja vahvuuden sovittaminen

1. Valitse toivomasi linjan väri kohdasta "Pictogram Asetukset >> Värit >> Linjan väri".

2. Valitse toivomasi linjan vahvuus kohdasta "Pictogram Asetukset >> Värit >> Linjan vahvuus".

3. Vahvista muutokset valinnalla <Tallenna> .

---Separator---

Referenssialustojen merkintävärin sovitus

Referenssialustojen merkintävärin sovitus

1. Valitse kohdasta "Pictogram Asetukset >> Värit >> Referenssialustojen merkintä" toivottu väri.

2. Vahvista muutokset valinnalla <Tallenna> .

---Separator---