SCT 17

Help Center

Vanlige spørsmål

Hvor finner jeg kursinformasjon (Onepager) mer spesifikke posisjonsdata?

Hvor finner jeg kursinformasjon (Onepager) mer spesifikke posisjonsdata?

Kursinformasjonen (Onepager) finner man i Bosch sitt nedlastingsbibliotek: https://www.downloads.bosch-automotive.com

Lenken tar deg direkte til følgende spesifikke kursinformasjon:

ALFA ROMEO

AUDI

CITROEN

FIAT / JEEP

HONDA

HYUNDAI

KIA

MAZDA

MERCEDES

MITSUBISHI

NISSAN

PEUGEOT

PORSCHE

RENAULT

SEAT

SKODA

SMART

SUBARU

TOYOTA

VW

---Separator---

Hvordan fungerer avstandsmålingen?

Hvordan fungerer avstandsmålingen?

Avstandsmeldingen utføres via kameraet og referansetavlen. Kameraet måler avstanden mellom justeringsmekanismen og referansetavlen.

Avstandsmålingen er kun måling når referansetavlen er helt synlig i kamerabildet.

Avstandsmåling fra navet

Driving Assistance Systems_multi

1. Velg Bosch ADAS Positioning i nav som referansepunkt for avstandsmåling.

2. Posisjoner referansetavlen for avstandsmålingen på høyden av hjulnavet.

Referansetavlen for avstandsmåling blir markert i Bosch ADAS Positioning så snart den er kjent.

Den aktuelle avstanden vises i Bosch ADAS Positioning.

---Separator---

Avstandsmåling fra støtfanger

Driving Assistance Systems_multi

1. I Bosch ADAS Positioning velges referansepunkt for avstandsmåling av støtfanger.

2. Posisjoner referansetavlen for avstandsmålingen på høyden av støtfangeren.

Referansetavlen for avstandsmåling blir markert i Bosch ADAS Positioning så snart den er kjent.

Den aktuelle avstanden vises i Bosch ADAS Positioning.

---Separator---

Hvordan retter jeg justeringsmekanismen på geometriaksen?

Hvordan retter jeg justeringsmekanismen på geometriaksen?

Justeringsmekanismen justeres på geometriaksen ved å bruke en virtuell linje (1). Den virtuelle linjen vises i kamerabildet i Bosch ADAS Positioning. På den virtuelle linjen må det ligge to referansepunkter for kjøretøyet som ligger på midten, f.eks. produsentemblemet (2) på kjøretøyets front, og antennen på kjøretøyets tak (3). Zoom-visningene vises hvis Detaljert visning er aktivert i innstillingene.

Driving Assistance Systems_multi

---Separator---

Retningen til den geometriske aksen

• Rett den virtuelle linjen på emblem og antenne på kjøretøytaket, for å rette justeringsmekanismem på den geometriske aksen til kjøretøyet.

Driving Assistance Systems_multi

---Separator---

Initialiser kamera med QR-kode

Initialiser kamera med QR-kode

1. Start Bosch ADAS Positioning.

2. Koble til kameraet på laptopen/nettbrettet via USB-ledningen.

Kamerabildet vises.

3. Hold QR-koden helt i det grønne feltet i kamerabildet.

QR-koden registreres.

Kameraet initialiseres.

Serienummeret til kameraet lagres i "innstillingene".

---Separator---

Hvorfor registrerer ikke kameraet referansetavlen?

Hvorfor registrerer ikke kameraet referansetavlen?

Referansetavlen er ikke fullstendig i kamerabildet.

• Sikre at referansetavlen vises helt i kamerabildet.

---Separator---

Referansetavlen er av andre grunner skjult, for eksempel grunnet ledningen til en batterilader.

• Sørg for at ingen andre gjenstander skjuler referansetavlen.

---Separator---

Kan jeg bruke ulike kameraer på en laptop/et nettbrett?

Kan jeg bruke ulike kameraer på en laptop/et nettbrett?

• Ja, med Bosch ADAS Positioning kan en laptop/et nettbrett brukes med forskjellige kameraer.

• Hvert kamera må initialiseres en gang per QR-kode med Bosch ADAS Positioning.

• Serienummeret til kameraet lagres under "Pictogram Innstillinger".

• Under "Pictogram Innstillinger" må alltid serienummeret til kameraet være valgt for at det skal vende i rett retning.

---Separator---

Kan jeg bruke et kamera på flere laptoper/nettbrett?

Kan jeg bruke et kamera på flere laptoper/nettbrett?

• Ja. Et kamera kan brukes på flere laptoper/nettbrettBosch ADAS Positioning.

• På hver laptop/hvert nettbrett som skal brukes med kameraet, må kameraet initialiseres en gang per QR-kode.

• Serienummeret til kameraet lagres under "Innstillinger".

• Under "Pictogram Innstillinger" må alltid serienummeret til kameraet være valgt for at det skal vende i rett retning.

---Separator---

Hva er funksjonen til referansepunktet "Brukerdefinert"?

Hva er funksjonen til referansepunktet "Brukerdefinert"?

Referansepunktet "Brukerdefinert" er for kjøretøysprodusenter som skal foreta en avstandsmåling direkte fra posisjonen til frontkamerasystemet. En måling med referansetavlen på justeringshjelpen er ikke mulig her. En andre person vil være nødvendig der referansetavlen er posisjonert nøyaktig ved frontkamerasystemet.

1. Velg referansepunkt: "brukerdefinert".

2. Posisjoner referansetavlen ved hjelp av en andre person på høyden av frontkamerasystemet.

3. Posisjoner justeringsmekanisme i nødvendig avstand.

---Separator---

Innstillinger

Endre språk

Endre språk

1. Under "Pictogram Innstillinger >> Generelt >> Språk" velg ønsket språk.

2. Bekreft endringer med <Lagre> .

---Separator---

Detaljvisning aktivere/deaktivere

Detaljvisning aktivere/deaktivere

Med detaljvisningen blir området til det valgte kamerabildet forstørret. Den vertikale linjen kan rettes direkte på referansepunktet til kjøretøyet.

1. Under "Pictogram Innstillinger >> Generelt >> Detaljvisning" vises detaljvisningen aktivere/deaktivere.

2. Bekreft endringer med <Lagre> .

---Separator---

Oversikt over initialiserte kameraer

Oversikt over initialiserte kameraer

Under "Pictogram Innstillinger >> Kameraer >> Serienummer til kamera" vises alle serienummer til initialiserte kameraer.

---Separator---

Velg Initialisert kamera

Velg Initialisert kamera

1. Under "Pictogram Innstillinger >> Kamera >> Seriennummer til kamera" velg serienummer til kamera.

2. Bekreft endringer med <Lagre> .

---Separator---

Tilpass linjefarge og linjestyrke til den vertikale linjen

Tilpass linjefarge og linjestyrke til den vertikale linjen

1. Under "Pictogram Innstillinger >> Farger >> Linjefarge" velg ønsket linjefarge.

2. Under "Pictogram Innstillinger >> Farger >> Linjestyrke" velg ønsket linjestyrke.

3. Bekreft endringer med <Lagre> .

---Separator---

Markeringsfargen tilpasses referansetavlen

Markeringsfargen tilpasses referansetavlen

1. Unter "Pictogram Innstillinger >> Farger >> Markering referansetavle" velg ønsket farge.

2. Bekreft endringer med <Lagre> .

---Separator---